Обговорюємо хентай, палимо шини, міряємося рівнями в хентайверс (IMG:[invalid] style_emoticons/default/cool2.gif)
Якщо щось десь незрозуміло - пишіть, також у нас є сторінка на офіційній вікі, буду потрошки доповнювати ~
Якщо вам потрібна зайва пара очей щоб перевірити текст перед публікацією вашого перекладу з англійської відправте мені особисте повідомлення з вашим перекладом (текстом або картинками, наприклад на fex, mega чи imgur) та посиланням на оригінальну галерею і я відправлю вам відповідь з рекомендаціями як тільки потраплю за комп'ютер (зазвичай протягом доби) (IMG:[invalid] style_emoticons/default/happy.gif)
[discord.gg] Неофіційний дискордQUOTE(Krocko @ Dec 22 2021, 22:39)
А як при завантаженні позначити теги? Хтось може допомогти?
При завантаженні ніяк, тільки після публікації. Теги можна набрати заздалегідь і одразу скопіювати/застосувати в поле тегів, виглядатиме текст тегів наприклад так - artist:artist name, ukrainian, translated, sole male, sole female, f:ahegao, f:blowjob, f:sweat, m:big penis, mixed:incest, catgirl, tomboy, full color
Як видно в залежності від їх опису деякі теги потребують уточнення (чоловічий, жіночий, змішаний), деякі ні. Всі правильні та необмежені теги миттєво застосовуються, після чого інші користувачі голосують за чи проти застосованого тегу. Тег що набрав 100 голосів (кількість голосів на користувача залежить від його сили модерації) позначається заповненою квадратною рамкою. Галереї з деякими тегами приховуються для незареєстрованих користувачів (наприклад інцест).
Важливо пам'ятати правило присутності - більшість тегів потребують мінімум 3 сторінки на довжину типової додзі до яких застосовується це тег, сторінки з тегами одягу рахуються тільки якщо на них відбуваються сексуальні дії.
Подробиці
тут, повний список тегів з поясненнями можна знайти
тут, загалом слідкувати за своїми тегами можна
тут (використав ваш ID, всім іншим треба вписувати свій. перегляд доступний тільки користувачу та відповідним адміністраторам)
QUOTE(Moisha @ Jan 6 2022, 15:00)
Я вже більше 10 років сиджу на Ексхентаї, але нічого, реально, зовсім нічого не знаю про ці всі системи рейтингів та іншу хрінь з е-хентаю.
Чи є якийсь курс молодого бійця, щоб зрозуміти, що це взагалі таке, що робити, як розбиратися і чи взагалі це потрібно?
Є
вікі сайту де все в подробицях описується (кілька сторінок я
переклав, але якось закинув цю справу).
Якщо під рейтингом мається на увазі
mod power, то це досить корисна, але відповідальна штука, яка дозволяє більше впливати на галереї, коментарі, теги (зокрема створювати їх).
Накопичується за давність акаунту, рівень в грі HentaiVerse, активність на форумі, перегляд ваших галерей або допомога в утриманні серверів, теггінг, донати та нагороди найактивнішим користувачам.
З
рейтингом галерей думаю все зрозуміло, хіба що додам що класичний яой отримує від більшості найнижчі оцінки, але має свого читача.
Якщо мова про
топи активності (
вікі), то там переважно сидять люди що або дуже допомагають утримувати сервери для сайту або по суті працюють десь по 200+ годин на рік на користь сайту.
На сайті існує
система замовлень іншим користувачам сканів, перекладів та редагування з винагородами у вигляді внутрішню валюту. Сама валюта не виводиться, але дозволено її
купувати за біткоїни (зазвичай обмін $25/50/100 на мільйони кредитів, шукайте по bronze/silver/gold star). Також отримується за гру в
HentaiVerse та
HentaiVerse Isekai.
Для тих, кого не цікавить гра чи замовлення за внутрішню валюту є
розширення функціоналу сайту за hath (не забудьте активувати в налаштуваннях). Особисто мені найбільше подобається Source Nexus (необроблені зображення), Multi-Page Viewer (перегляд всієї галереї однією сторінкою), All Thumbs (по 200-400 прев'ю замість 20-40) та Paging Enlargement II (по 100 результатів в пошуку замість 25, 200 виявилось забагато (IMG:[
invalid]
style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Якщо є ще якісь питання - питайте, може змотивуюся на допереклад важливих сторінок у вікі (IMG:[
invalid]
style_emoticons/default/rolleyes.gif)
This post has been edited by Benny-boy: Jan 14 2022, 22:36